Agenda van De Huiskamer

Agenda

Alle activiteiten op een rij

Bij de Huiskamer zijn er dagelijks activiteiten. Velen onstaan spontaan op verzoek van de deelnemers of vanuit de begeleiding.
Daarnaast organiseren wij graag terugkomende activiteiten. Hieronder vindt u een overzicht van wat er bij de Huiskamer mogelijk is.
Heeft u interesse? neem vrijblijvend contact met ons op.

Maandelijkse wandeltocht voor jonge mensen (50 – 75 jaar) met dementie, NAH of Parkinson; óók voor hen die alleen een kop koffie of thee willen komen drinken.

25 mei, 22 juni, 27 juli, 24 augustus, 28 september, 26 oktober en 23 november.

Als je tussen de 50 en de 75 jaar bent en getroffen bent door dementie, Niet-Aangeboren-Hersenletsel of Parkinson en je vindt het fijn om op een ongedwongen manier kennis te maken met lotgenoten, dan nodigen wij je van harte uit om elke vierde donderdagmiddag van de maand deel te nemen aan een gezellige wandeling.
We starten om 14.00 uur vanuit onze ‘thuisbasis’ aan de Babberichseweg 30 in Zevenaar (verzamelen vanaf 13.30 uur) en we lopen een (klein) rondje van zo’n 3km. Als je voor het eerst komt, is het voor ons van belang dat je iemand meeneemt die jou kan begeleiden (je partner, vriend/vriendin, zoon of dochter).

We gaan er vanuit dat je je vooraf aanmeldt (info@dehuiskamer.nl of 06-28740102). Participeren in je zelf meegenomen rolstoel kan; de route is goed begaanbaar. Na afloop van de wandeling is er een kop thee of koffie, waarbij we zelfgebakken cake (van de molen aan de overkant) serveren.
Deelnemen aan de wandeling kost €5,00 per keer voor twee personen. Als wandelen geen favoriete bezigheid is of niet lukt: wees vanaf 14.30 uur welkom voor koffie of thee en een gesprekje. Wil je je hiervoor alsjeblieft ook aanmelden?

Meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Wat wij doen:

Wij leveren een dagbesteding voor mensenheugenis.